Houtbouw

Hout verwerken in tuinontwerp

Hout heeft van nature een warme en rustieke uitstraling. Hout nodigt uit. Een houten terras kan het stralende middelpunt zijn van uw tuin, of de basis van een luxe buitenverblijf. Een houten tuinhuis is niet alleen bijzonder functioneel: het oogt ook nog eens prachtig en is duurzaam. Wanneer u een specifieke wens heeft voor een houten bouwwerk in uw tuin, zullen wij er alles aan doen om dit te realiseren.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij maken bij het realiseren van houtbouw uitsluitend gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen. Het gebruik van kwaliteitshout garandeert niet alleen robuuste kwaliteit, het is tevens een lust voor het oog.

Veranda

Geniet van uw exclusieve tuin vanuit uw veranda, waar u heerlijk kunt loungen, dineren en tot in de late uurtjes gezellig bij elkaar kunt zijn. Een veranda geeft u het ultieme buitenleven gevoel.

Tuinhuis

Een luxe tuinhuis kan voor diverse doeleinden worden gebouwd. Denkt u aan een buitenverblijf, een opslagplaats of als tuinkamer. Een genot om naar te kijken en een ware toevoeging op uw tuinontwerp.

Overkapping

Een mooie overkapping maakt buiten tafelen, of ontspannen en gezellig bij elkaar zitten erg prettig. Enerzijds biedt een overkapping praktisch comfort en beschutting, anderzijds combineert u het binnen- en buitenleven met elkaar. Zet uw deuren open en geniet!

Ombouw jacuzzi

Het genot dat een jacuzzi u biedt wordt versterkt door de luxe uitstraling die past bij uw klassieke of landelijke tuin. Wij laten uw jacuzzi met een stijlvolle ombouw opgaan in het design van uw tuin. Zo geniet u zowel vanaf de kant, als vanuit het water.

Carports

Een carport is meer dan een beschutte plaats voor uw geliefde bolide. Met kwalitatief hoogwaardige materialen bouwen wij een carport die onderdeel uitmaakt van uw tuin en daarmee een ware aanvulling is.

Berging

Wij ontwerpen een berging die past in uw exclusieve tuin en die dezelfde landelijke of klassieke uitstraling heeft. Hierdoor is zelfs uw berging een lust voor het oog en tevens praktisch om gereedschappen, benodigdheden of zelfs fietsen in op te bergen.

Schutting

Wij ontwerpen een tuinafscheiding in de vorm van een houten schutting, die past bij uw tuin en die u de privacy geeft die u zich wenst. Wij werken uitsluitend met hout van hoge kwaliteit, waardoor uw schutting jaren meegaat.

Grondwerkzaamheden

Bekijk voor alle mogelijkheden op het gebied van grondwerkzaamheden onze andere website De Vallei Grondwerken.

Offerte voor houtbouw

06 – 121 921 56

info@devalleigroen.nl

Onze specialisten nemen graag plaats aan de tekentafel voor een houtbouw ontwerp op maat. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden door middel van een levendig 3D-ontwerp. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Stuur ons een bericht