Over ons

Maak kennis met de professionals van De Vallei Groen

De Vallei Groen ontwerpt exclusieve, landelijke en klassieke tuinen. Dat doen wij met veel creativiteit, passie en vanuit een duurzame gedachte. Bij ons staat een goede balans tussen design en biodiversiteit centraal. Hiermee dragen wij een steentje bij aan een beter milieu, en hebben we bewezen keer op keer de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen.

Wij leveren vakwerk en staan voor een professionele en innovatieve aanpak, waarbij we onze klanten compleet ontzorgen: van ruwe schets tot uitvoering én onderhoud.

Gespecialiseerd team van hoveniers en tuinspecialisten

Jacco Veen, eigenaar van De Vallei Groen, leerde jarenlang de kneepjes van het vak met name op het gebied van grondwerk en tuinaanleg. Binnen De Vallei Groen, dit mooie bedrijf dat hij met veel passie heeft opgericht, werken we vandaag de dag met een sterk, jongvolwassen team van tuinspecialisten en hoveniers, in samenwerking met tuinarchitecten. Hierdoor komen professionaliteit, creativiteit en innovatie samen. Dat resulteert steeds in verrassende en opzienbarende projecten.

Bekijk voor nog meer mogelijkheden op het gebied van grondwerken op onze andere website.

Meer informatie over De Vallei Groen?

Wilt u meer weten over De Vallei Groen of De Vallei Grondwerken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

06 – 121 921 56

info@devalleigroen.nl

Stuur ons een bericht