Tuinaanleg

De Vallei Groen realiseert uw droomtuin en ontzorgt u van A tot Z

Bij alle tuinprojecten die wij realiseren ontzorgen wij onze klanten volledig. Daarmee bedoelen we dat u echt nérgens omkijken naar heeft. Van het inkopen van materialen tot de planning en de uitvoering: wij regelen alles tot in de puntjes.

Van totaalplaatje naar een prachtplaatje

Wij vinden het eindresultaat net zo belangrijk als u. Al tijdens het maken van het tuinontwerp houden we daarom rekening met diverse facetten van het aanleggen van uw droomtuin. Zo kunnen we houtbouw, het aanleggen van een vijver, verlichting en afwateringsinstallaties meteen voor u meenemen in het ontwerp. Hierdoor ontstaat een stijlvol en gebalanceerd geheel. Door alles tot in detail te ontwerpen, te plannen en te regelen, zorgen we ervoor dat uw tuin van slechts een ontwerp, naar een prachttuin wordt omgetoverd.

Wat kost die betovering?

Onze ervaren tuinarchitecten zijn goed in staat om u een inschatting te geven van de kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinbeplanting

Wij maken een beplantingsplan waarbij we rekening houden met verschillende aspecten zoals de grond, de ligging, biodiversiteit en onderhoud. Houdt u vooral van groene planten of houdt u van de frisse en vrolijke kleuren van bloemen? Wat uw voorkeur ook is, wij zorgen ervoor dat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Tuinbestrating

Bij het maken van een tuinontwerp komt ook de bestrating aan bod. Wij creëren een plaats waar u kunt genieten van de zon, of juist van de schaduw. Waar u kunt dineren of ontspannen kunt kokkerellen in uw buitenkeuken. Ook voor het aanleggen van looppaden en terrassen kunt u vertrouwen op de deskundigheid en ervaring van onze tuinarchitecten.

Tuinverlichting

Goed doordachte tuinverlichting is essentieel om uw tuin de gewenste uitstraling te geven. Door lichtpunten aan te brengen op de juiste plaatsen en in de juiste vorm creëert u een harmonieus geheel dat uw landelijke of klassieke tuin compleet maakt. Natuurlijk houden wij bij het tuinontwerp ook rekening met functionele verlichting. Wel zo praktisch.

Houtbouw

Wij bouwen luxueuze houtwerken zoals overkappingen, veranda’s, vlonders en tuinhuizen. Ook deze ontwerpen wij voor u op maat, zodat u een perfecte aanvulling op uw tuin creëert. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame houtsoorten, wat voor zowel de natuur als vanuit esthetisch oogpunt een uitstekende keuze is.

Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding is een belangrijk onderdeel van uw tuin die u privacy en beschutting biedt. De materiaalkeuze van uw tuinafscheiding heeft een flinke impact op de uitstraling van uw tuin. Onze tuinarchitecten zorgen graag voor een afscheiding die past in het grote geheel waardoor deze uw tuin mooi in balans houdt.

Beregeningsinstallatie

Wij adviseren om bij de aanleg van uw nieuwe tuin meteen een beregeningsinstallatie aan te laten leggen. U kunt kiezen uit een druppel- of sproei installatie die u aansluit op een bestaande bron, of waarvoor u een nieuwe bron laat slaan. Vernuftige en zelfs computergestuurde oplossingen houden uw planten vervolgens in topconditie.

Ook in bestaande situaties kunnen we beregening voor u realiseren.

Vijvers

Het aanleggen van een vijver vergt de nodige expertise en ervaring. De tuinspecialisten bij De Vallei Groen zijn bedreven in het aanleggen van zowel koi-, sier-, als zwemvijvers en beperken zich niet tot het groen in uw tuin. Ook voor het groen ín uw vijver dragen wij op vakkundige wijze zorg. Uiteraard passend bij het exclusieve karakter van uw tuin.

Grondwerkzaamheden

Bekijk voor alle mogelijkheden op het gebied van grondwerkzaamheden onze andere website De Vallei Grondwerken.

Meer informatie?

06 – 121 921 56

info@devalleigroen.nl

Uw droomtuin werkelijkheid laten worden?

Bent u enthousiast geworden en ziet u uw droomtuin in gedachten tot leven komen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We komen graag bij u langs om te kijken en u vervolgens te verrassen met een uniek en bijzonder tuinontwerp.

Stuur ons een bericht