Tuinonderhoud

Uw exclusieve tuin laten onderhouden

De tuinspecialisten bij De Vallei Groen zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in onderhoud van exclusieve tuinen. U kiest natuurlijk zelf welke vorm van tuinonderhoud het beste bij u past. Wellicht heeft u groene vingers en bent u graag zelf actief in uw tuin. Dan kunt u ervoor kiezen om alleen het groot onderhoud te laten uitvoeren. Geeft u liever alles uit handen? Dan komen wij voor zowel klein- als groot onderhoud, en najaarsonderhoud bij u langs.

Experts in tuinonderhoud

Het uitvoeren van tuinonderhoud vergt gedegen kennis en de nodige ervaring. Onze vakmensen zijn experts op het gebied van groen en tuinaanleg en weten precies op welke manier en welke momenten bepaalde beplanting gesnoeid moet worden, wanneer uw gazon en hagen moeten worden bemest en weten alles over plant- en boomverzorging. Daarnaast zijn onze specialisten er bedacht op dat zij uw tuin steeds in de oorspronkelijke staat terugbrengen.

Uw tuin is het hele jaar keurig in orde

Komt onze tuinspecialist bij u langs voor onderhoud? Dan kunt u ervan op aan dat uw landelijke of klassieke tuin weer in perfecte staat wordt teruggebracht. Van beplanting tot terras en van verwijderen van onkruid tot het verwijderen van spinnenwebben in uw tuinhuis, u zult weer heerlijk kunnen genieten van uw exclusieve tuin waar alles is zoals u dat wilt.

Onderhoudscontract of op afspraak

Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u kiezen voor vaste onderhoudsmomenten door middel van een onderhoudscontract. Ook kunt u ervoor kiezen om een afspraak te maken wanneer u het tijd vindt voor een onderhoudsbeurt. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag over de mate en frequentie van uw tuinonderhoud.

Offerte aanvragen

06 – 121 921 56

info@devalleigroen.nl

Bij De Vallei Groen zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar prachtig bij ligt, tegen de meest gunstige voorwaarden. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Stuur ons een bericht