06 - 121 921 56 info@devalleigroen.nl

Tuinontwerp

Tuinontwerp plantsoenontwerp 

Een tuinontwerp of plantsoenontwerp moet aan een aantal voorwaarden voldoen wil het project een succes worden. De Vallei Groen in Renswoude kan als geen ander een mooi en functioneel ontwerp voor uw kleine of grote tuin of plantsoen maken. Naast de beplanting kunnen wij u adviseren over de verdere inrichting van de tuin met verlichting, bloembakken, veranda, overkapping, beregening en wat u verder graag wilt. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen en plaatsen. Hiervoor maken wij een afspraak met u om de betreffende locatie te bekijken. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we ook uw wensen en ideeën en geven u desgewenst vakkundig advies over de mogelijkheden en de soorten tuinen waaruit u kunt kiezen.

Tuinontwerp op maat

Na het kennismakingsgesprek komen we het perceel inmeten. Hierbij houden we rekening met eventuele erfgrenzen, opstallen en bestaande beplanting. Op basis daarvan gaan we met uw ideeën en wensen aan de slag. De tekening maakt onze ontwerper met een modern tekenprogramma in 3D, waarmee hij de oppervlakte, inhoud en afstand tot op millimeter nauwkeurig kan berekenen en intekenen. Zodra de tekening gereed is, tonen we die aan u. U ziet nu alle details zoals het perceel zelf, de opstallen, gekozen beplanting, eventuele blokhut, veranda, vijver en wat u verder heeft besproken met onze tuinontwerper. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige tuin.

Tekenen kost tijd

Een tuinontwerp en intekenen daarvan kost, net als alles, tijd en kennis. U zult vast begrijpen dat wij om die reden niet zomaar een vrijblijvend ontwerp van uw tuin of een tekening voor u kunnen maken. We vragen hiervoor altijd een kleine vergoeding. Zodra we u definitieve opdracht voor de realisatie van uw droomtuin ontvangen, vervalt het volledige bedrag van deze vergoeding voor elke tuinsoort of plantsoen.

Tuinontwerp plantsoenontwerp
De Vallei Groen Renswoude
gratis je tuin tekenen
Logo

Groeperweg 3
3927 CR  Renswoude
06 - 121 921 56
info@devalleigroen.nl

Copyright ©2020 De Vallei Groen. Alle rechten voorbehouden.
Website door: DKGS Agency - SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning