Tuinontwerp

Tuinontwerp door De Vallei Groen

Welk beeld heeft u bij uw droomtuin? Is deze landelijk, dromerig en weelderig, of ziet u liever een klassieke stijl? Wat uw smaak ook is, onze tuinarchitecten zijn in staat om uw wensen feilloos te vertalen naar een exclusief tuinontwerp waar u enthousiast van wordt.

Origineel tuinontwerp in 2D of 3D

Wij denken buiten de kaders en zorgen voor een compleet plaatje in de vorm van een 2D of 3D tuinontwerp. Hierin nemen we een uitgebreid beplantingsontwerp op, maar ook bestrating, verlichting, houtbouw en het aanleggen van een vijver nemen wij met plezier op in uw tuinontwerp.

Duurzaamheid centraal

U wilt iets bijzonders? Een exclusieve tuin waar u in alle seizoenen met volle teugen van kunt genieten? Een compleet tuinontwerp is voor ons meer dan het creëren van uw droomtuin. Bij De Vallei Groen denken we duurzaam én doen we duurzaam. Dit ziet u terug in onze keuzes voor natuurlijke materialen en oog voor biodiversiteit. Zo zorgt u niet alleen voor een fantastische plek om zélf te genieten van het leven, u creëert een plek waar flora en fauna goed zullen gedijen.

Contact

06 – 121 921 56

info@devalleigroen.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij komen graag bij u langs om uw tuin of kavel te bekijken en gaan daarna met onze groene vingers voor u aan de slag met een creatief ontwerp op maat.

Stuur ons een bericht